BLOG

21. února 2023

Nové matrace a rošty

Nové matrace a rošty

Celá novinka
21. února 2023

Nově zařazený materiál

Nově zařazujeme masiv jasan

Celá novinka
03. ledna 2020

Změna platby zakázek

Opět zavádíme platbu v hotovosti. Nyní si můžete vybrat mezi platbou převodem a platbou v hotovosti.

Celá novinka

Oznamujeme Vám, že jsme museli prodloužit dodací lhůtu u našich výrobků. Dodací lhůtu v délce 6 - 12 týdnů ...

Celá novinka

Těší nás dělat Vám radost nejen našimi postelemi a dalšími výrobky, ale i různými pozornostmi. Proto máme pro Vás všechny dárek - jakákoliv volba povrchové úpravy veškerých postelí, paland a jiného nábytku ...

Celá novinka

Protože si velmi často objednáváte k palandám a postelím závěsné kapsáře, posíláme Vám nově k objednávkám nad 10.000 Kč jeden zdarma. Vzhledem k tomu, že například na skříň se kapsář zavěsí jen těžko, je nutné, aby se jednalo o objednávku včetně alespoň jedné postele. Těšit se můžete na kapsář se 2 praktickými kapsami. Tak ať Vám dělá radost!

Celá novinka
10. května 2016

Vítejte na našich nových stránkách

Vítejte na našich nových webových stránkách. Zapracovali jsme nejenom na jejich vzhledu, ale i na funkčnosti, která Vám usnadní objednávání našich výrobků. Jdeme s dobou, takže už nemusíte psát složité maily a dlouze telefonovat, ale můžete využít náš e-shop. Určitě Vám přijde vhod i v případě, kdy chcete nějaký výrobek přizpůsobit Vašim přáním. Obsahuje konfigurátor, prostřednictvím něhož si můžete upravit spoustu parametrů tak, abyste byli s výrobkem maximálně spokojeni. Naše láska ke dřevu a poctivá, řemeslná práce zůstává i nadále zárukou Vaší spokojenosti.